Anne Rytkölä Turku, Pääskyvuori

Varastossa

10,00 $

Turku, Pääskyvuori 20610

Puhelinnumero: 040 5559134
Sähköposti: anne.rytkola@gmail.com

Vapaat paikat: Vapaita paikkoja 1.8. alkaen

 

Kodinomaista hoitoa, kiireetöntä ja iloista yhdessäoloa ja hellää huolenpitoa yli  20 vuoden kokemuksella. Päiviimme kuuluu paljon ulkoilua alueemme puistoissa ja metsissä seikkaillen ja tutkien. Tervetuloa reippaaseen joukkoomme !

 

Hoitolasten vanhempien terveisiä:

 

"Tyttäremme aloitti Annen hoivissa 1,5-vuotiaana ja jatkoi siellä 5-vuotiaaksi asti. Tuntui turvalliselle viedä pieni tyttö hoitoon kotiin, jossa oli vain muutama lapsi, eikä suureen päiväkotiin monine lapsineen. Tyttäremme sai Annella aina lämmintä ja välittävää hoitoa. Ihanaa oli myös se, että Annen lisäksi koko hänen perheensä tuli tyttärellemme tutuksi ja tärkeäksi.

Annella retkeiltiin, askarreltiin, leivottiin ja touhuttiin muuta mukavaa. Olen iloinen tyttäremme saatua kasvaa viiskarilaiseksi näin kotoisassa ja turvallisessa ympäristössä." Ulla 14.6.2019

 

"Meillä on nyt kolmen vuoden hoitotaival Annella takana ja olemme olleet hoitopaikkaan todella tyytyväisiä. Pieni hoitoryhmä ja hoito kotiympäristössä ovat olleet seikkoja, joita olemme pitäneet tärkeinä. Näiden vuosien aikana koko Annen perhe on tullut meille tutuksi ja on ollut kiva huomata, miten lämpimästi myös muut perheenjäsenet ovat hoitolapsiin suhtautuneet. Olemme kokeneet voivamme jättää hyvällä mielellä lapsemme Annen kotiin aamuisin. Hoitopäivien aikana Anne on vienyt lapset eri leikkipuistoihin ja välillä myös tutkimus- sekä seikkailuretkille lähistön metsiin, joissa milloin on rakenneltu majoja ja toisinaan seurattu sammakkolammen nuijapäiden elämää ja kehitystä. Usein myös mukaan on liittynyt lähistön muita hoitajia lapsineen, jolloin lapsille on tullut vuorovaikutuskontakteja oman tutun ryhmänsä ulkopuolellekin.

Erilaisia askarteluja ja piirustuksia olemme saaneet useaan otteeseen kotiin, ja välillä on myös lapsemme toiveena ollut tehdä samoja, eri valmistustavoilla tehtyjä, mieleisiä askarteluja kotosalla. Anne on mielestäni hyvin huomioinut lasten eri kehitystasot ja vähän vanhemmille lapsille on ollut heille sopivia kädentaitoprojekteja.

Olemme olleet erityisen mielissämme sitä, että Anne on kirjannut käsin viikon touhuilut jokaisen lapsen hoitovihkoon. Vastavuoroisesti olemme kirjanneet vihkoon kotona tehtyjä touhuja. Puolivuosittain on kotiin saatu myös valokuvakooste menneestä hoitojaksosta, mikä onkin ollut aivan upeaa. Näistä reissuvihkoista ja kuvakollaasialbumeista jääkin meille kiva muisto hoitovuosista, joita voi nyt hyvillä mielin ja haikeudella selailla vuosien saatossa." Nina 1.7.2019