Päivähoitajat

Tervetuloa tutustumaan mukaviin hoitajiimme!
Hoitopaikkaa voit  hakea ottamalla yhteyttä suoraan hoitajaan.Tältä sivulta löydät yhdistyksemme ne jäsenet, jotka ovat antaneet luvan julkaista tietonsa sivuillamme. Löydä alueesi osaavat lastenhoitajat.

Turun Seudun Yksityiset Päivähoitajat ry:n jäsenet ovat:

  • Itsenäisiä ammatinharjoittajia ja vastaavat itse toiminnastaan
  • Hoitosopimukset tehdään aina hoitajan ja vanhempien kesken
  • Yksityinen päivähoito on sosiaalilautakuntien valvomaa
  • Vanhemmilla on mahdollisuus saada hoitomaksuihin yksityisen hoidon tukea Kelalta
  • Yksityiset hoitajat määrittelevät itse työaikansa

Jäsenemme käyttävät yhdistyksen laatimia hoitosopimuksia, mutta sopimukset tehdään aina kuitenkin hoitajan ja lapsen huoltajien kesken. Kuntatyölaki ei koske yksityisiä perhepäivähoitajia, joten hoitajat määrittelevät itse työaikansa. Lapsen hoitoajat sovitaan aina hoitosopimuksen teon yhteydessä.

Tiesitkö tämän?

Tiesitkö, että yksityisen hoitopaikan voi valita myös muualta kuin omasta asuinkunnasta? Näin voit valita hoitopaikan esimerkiksi työpaikkasi läheltä tai työmatkan varrelta.

Jäsenistöömme kuuluu perhepäivähoitajien lisäksi myös ryhmäperhepäiväkoteja, kannatusjäseniä sekä julkisen sektorin edustajia. Turun Seudun Yksityiset Päivähoitajat ry toimii yli 30 vuoden kokemuksella. Jäsenistömme joukosta löydät yli 100 ammattihoitajaa. Hoitajien yhteystiedot löydät kätevästi paikkakunnittain.

Tietoja vapaista ja vapautuvista hoitopaikoista näet hoitajakohtaisesti. Kunkin hoitajan kohdalla on esittelyteksti - tarkempia tietoja sekä hoitajasta että hoitopaikasta saat ottamalla yhteyttä suoraan hoitajaan.

Kuinka haen hoitopaikkaa perhepäivähoitajalta?