Piia Ruohonen-Revo Turku, Kärsämäki

Varastossa

10,00 $

Turku, Kärsämäki 20360

Puhelinnumero: 040 7351616

Sähköposti: piia.ruohonenrevo@gmail.com

 

Vapaat paikat: 1 paikka vapaana lapselle noin 3v alkaen.

 

 

Koulutettu lastenhoitaja vm. -90, pitkä työkokemus, myös pk. Ei kotieläimiä. Kolme omaa aikuista lasta. Meillä lapsille tarjoillaan tavanomaiset, mutta myös rakkautta, suukkosia, itsetehtyä terveellistä ruokaa sekä roppakaupalla huumoria ja postiivista asennetta. Käytössä yksityisen hoidon tuki, ei palvelusetelituottajuutta.

 

Hoitolasten vanhempien terveisiä:

 

"Lapsemme oli kaksi vuotta Piian hoidossa ja olemme kiitollisia siitä kaikesta hyvästä hoidosta, kasvun tukemisesta ja hellyydestä mitä Piian luona lapsemme sai. Lapsemme meni hoitoon aina iloisin mielin ja meille vanhemmille tuli nopeasti heti alusta asti turvallinen ja luottavainen olo, että hoidossa kaikki sujuu hyvin ja yhteistyö Piian kanssa on ollut mutkatonta.

Tykkäsimme myös siitä, miten monipuolista tekemistä hoidossa oli normaali ulkoiluiden ja leikkien lisäksi kuten askartelua, kerhoilua, elämysretkiä vaikkapa lastenteatteriin ja ihan vain arjen asioita tehden kuten bussilla toriostoksille. Voimme siis lämpimästi suositella Piiaa!" 3.8.2019 Ulla

 

"Perheemme molemmat lapset ovat olleet Piialla hoidossa aina esikouluikään asti. Piialla lapset huomioidaan ikätasonsa mukaan, ja isommatkin lapset ovat viihtyneet ryhmässä loistavasti.
Piian tekemät ruuat ovat edelleen lastemme muistissa. Niiden perään haikaillaan edelleen tasaisin väliajoin.
Voin suositella Piia lämpimästi, hän välittää jokaisesta lapsesta aidosti ja rakkaudella. Toista samanlaista hoitajaa et löydä!" 18.9.2019 Pirita