Tiedoksi jäsenille

Turun Seudun Yksityiset Päivähoitajat ry kokoaa varsinaissuomalaiset hoitajat yhteen

Turun Seudun Yksityiset Päivähoitajat ry on alueen perhepäivähoitajien oma yhdistys, joka tarjoaa edunvalvontaa, vertaistukea, koulutusta ja tapahtumia. Meillä on jäseniä laajasti Varsinais-Suomen alueella. Kysy lisää yhdistyksemme toiminnasta ja liity jäseneksi. 

Tältä sivulta pääset extranettiimme, josta löydät lisätietoa yhdistyksemme toiminnasta, esimerkiksi tulevista tapahtumista ja koulutuksista.


AJANKOHTAISTA!


KUTSU JÄSENILTAAN! 

Tervetuloa yhdistyksen jäseniltaan 10.10. Klo.18-20 Varissuon seurakunnan tiloihin osoitteeseen Kousankatu 6, Varissuo, Turku . Tarjolla pientä syötävää. Vietetään iltaa rennosti yhdessä. Hyvä tilanne tavata muita jäseniä. ☺🌞 Sitova ilmoittautuminen 4.10 mennessä ja mahdolliset erityisruokavaliot laittamalla sähköpostia osoitteeseen tsyp.tapahtumat@gmail.com


PUUHAPARKKI. 🌞 Opiskelijoiden ja ohjaajan pitämä mukava aamupäivä. Aina on ollut mukavaa tekemistä esim.nukketeatteri,askartelua ja kasvomaalausta. Meillä olisi mahdollisuus varata paikat tuokioista 25.9.ja 27.9. Aika on 9.30-11.30. Hinta 4€/lapsi.Ilmoittautuminen suoraan. Puuhaparkkiin numeroon 0449073950 Varaathan paikkasi viim.19.9.mennessä. Puuhaparkki sijaitsee osoitteessa Tykistönkatu 6,Kupittaa.