Hae

Heino Satu

Piikkiö, Makarla 21500

Puhelinnumero: 0407478793
Sähköposti: satuaheino@luukku.com
Vapaat paikat: Vapautuvia paikkoja voi tiedustella
Tiedoksi: Asumme omakotitalossa, perheessä koira. Kerhokuljetus onnistuu. Rauhallista arkea pienryhmässä!

Savikko- Katajamäki Kirsi ja Katajamäki Anni

Piikkiö, Makarla 21500

Puhelinnumero: 0505644021
Sähköposti: kirsi.savikko@luukku.com
Vapaat paikat: Vapautuvia paikkoja voi tiedustella.
Tiedoksi: Kodinomainen perhepäivähoitopaikka, jossa kaksi hoitajaa tekevät yhteistyötä parityöskentelynä. Molemmilla on omat hoitolapset, yhteensä 8 lasta. Kirsillä on perhepäivähoitajan ammattitutkinto ja Annilla sosionomikoulutus. Tarjoamme monipiolista toimintaa lapsille (muskareita, metsäretkiä ja Metsämörri toimintaa, taidetta, kirjainkerhoa), unohtamatta vapaata leikkiä. Olemme liikunta- ja luontopainotteisia. Lapsilla oma leikkihuone. Perheessä on lemmikkejä.

Siren Sanna

Piikkiö, Piikkiö 21500

Puhelinnumero: 0445552161
Sähköposti: sannasiren77@gmail.com
Vapaat paikat: Kevät/Syksy 2019 vapaita hoitopaikkoja
Tiedoksi: Minulla on perhepäivähoitajan ammattitutkinto ja olen tehnyt pph:n työtä 20v. Omat lapseni ovat jo muuttaneet pois kotoa, joten hoitolapsilla on oma leikkihuone. Tarjoan lapsille monipuolista tekemistä. Askarrellaan, käydään jumpassa ym. Unohtamatta vapaata leikkiä. Minulla on metsämörriohjaajan koulutus ja toteutan lapsille metsämörritoimintaa yhdessä kolleegani kanssa. Metsä on meille mieluinen leikkipaikka. Kerhoon kuljetus onnistuu. Kysele rohkeasti lisää meidän kodinomaisesta ja toimeliaasta ryhmästä. Toimin Piikkiön keskustan alueella.

Tanttari Maarit

Piikkiö, Toivonlinna, Piikkiö 21500

Puhelinnumero: 0451638083
Sähköposti: maa.ruska@hotmail.com
Vapaat paikat: Vapaana neljä hoitopaikkaa.
Tiedoksi: Ok-talo Toivonlinnassa, luonnonkauniilla paikalla. Kristillinen kasvatus ja kasvisruoka. Perheessä 9 ja 12 vuotiaat pojat sekä aviomies. Lemmikkinä koira ja kissat. Työkokemusta 15v kunnallisena ja 4v yksityisenä perhepäivähoitajana.