Hae

Granqvist-Nieminen Solveig

Piikkiö, Piikkiö 21500

Puhelinnumero: 0442834330
Sähköposti: solveig.granqvist@hotmail.fi
Vapaat paikat: Paikkoja vapaana 1.8 alkaen
Tiedoksi: Minulla on perhepäivähoitaja koulutus,lapsi ja perheohjaajan tutkinto,hygieniapassi,EA2,j.n.e. Alan työkokemusta 17 v. Asumme omakotitalossa puutarhamaisella pihalla mistä saamme runsaasti marjoja ja hedelmiä ja kasvatamme lasten kanssa vihanneksia. Olen äiti jonka omat lapset ovat kasvaneet isoiksi ja haluan nyt antaa lapsilähtöistä,rehellistä ja avointa hoitosuhdetta pienryhmässä. Mahdollista saada hoitoa myös ruotsiksi tai englanniksi. Perheessä myös koira.

Heino Satu

Piikkiö, Makarla 21500

Puhelinnumero: 0407478793
Sähköposti: satuaheino@luukku.com
Vapaat paikat: Vapautuvia paikkoja voi tiedustella
Tiedoksi: Asumme omakotitalossa, perheessä koira. Kerhokuljetus onnistuu. Rauhallista arkea pienryhmässä!

Savikko- Katajamäki Kirsi ja Katajamäki Anni

Piikkiö, Makarla 21500

Puhelinnumero: 0505644021
Sähköposti: kirsi.savikko@luukku.com
Vapaat paikat: Vapautuvia paikkoja voi tiedustella.
Tiedoksi: Kodinomainen perhepäivähoitopaikka, jossa kaksi hoitajaa tekevät yhteistyötä parityöskentelynä. Molemmilla on omat hoitolapset, yhteensä 8 lasta. Kirsillä on perhepäivähoitajan ammattitutkinto ja Annilla sosionomikoulutus. Tarjoamme monipiolista toimintaa lapsille (muskareita, metsäretkiä ja Metsämörri toimintaa, taidetta, kirjainkerhoa), unohtamatta vapaata leikkiä. Olemme liikunta- ja luontopainotteisia. Lapsilla oma leikkihuone. Perheessä on lemmikkejä.

Tanttari Maarit

Piikkiö, Toivonlinna, Piikkiö 21500

Puhelinnumero: 0451638083
Sähköposti: maa.ruska@hotmail.com
Vapaat paikat: Ei vapaita hoitopaikkoja.
Tiedoksi: Työkokemus 18 v. Kristillinen kasvatus, kasvisruoka, ok-talo Toivonlinnassa. Joustava työaika tarpeen mukaan. Luonto ja meri lähellä. Perheessä: aviomies ja pojat 8 ja 11 v sekä tyttö 15. Koira ja kissa.