Yksityinen Pph Huvikumpu Turku, Pansio Perno

Varastossa

10,00 $

Turku, Pansio, Perno 20240

Iina-Sofia Holkeri

Puhelinnumero: 050 4418770

Sähköposti: iinasofiaholkeri@gmail.com


Vapaat paikat: 2 vapaata hoitopaikkaa toiminnan startattua 1.2021.


HEI VANHEMPI!

Haetko lapsellesi ammattitaitoista, yksilöllistä ja luotettavaa hoitoa? Lasta kunnioittavaa, kodinomaista ja kiireetöntä hoitoa pienessä ryhmässä?

Olen aloittamassa yksityisenä pph:na 1.2021 ja ryhmässämme on tilaa kahdelle lapselle. Asumme Turun Pernon omakotialueella. Lähellämme on puistot, metsä
ja kirjasto, joita tulemme hyödyntämään. Monipuolisella toiminnalla opimme mm. motorisia ja kielellisiä taitoja sekä vuorovaikutus- ja tunnetaitoja. Lämmin ilmapiiri, oppimisen ja uuden ihmettelemisen ilo ovat ensiarvoisen tärkeitä,
huumoria unohtamatta.

Taustalla on usean vuoden kokemus päiväkodissa työskentelystä, perhepäivähoitajuudesta sekä Turun kaupungin avoimesta varhaiskasvatuksesta. Koulutuksenani on lapsi- ja perhetyön perustutkinto eli lastenohjaaja. Pohjakoulutus on musiikin alalta. Näin ollen jokaiseen päivään mahdutamme musiikin iloa eri tavoin.


Käytössä ovat lapsen ja perheen tarpeiden ja toiveiden mukaan esim. tukiviittomat ja kuvat. Toiminnan perustana Turun kaupungin varhaiskasvatussuunnitelma, positiivisen kasvatuksen pedagogiikkaa toteuttaen. Työ on valvottua ja halutessasi voit ottaa yhteyttä minut ja toimintatapani tunteviin ihmisiin.

Perheeseemme kuuluu kaksi pientä koiraa, jotka ovat päivisin hoidossa.