Ryhmäperhepäiväkoti Satumetsä Turku, Pääskyvuori

Varastossa

10,00 $

Turku, Pääskyvuori 20610

Puhelinnumero: 045 2040228

Sähköposti: talvitiensatumetsa@gmail.com

https://www.ryhmaperhepaivakotisatumetsa.fi/


Vapaat paikat: Vapaita paikkoja voi tiedustella soittamalla tai sähköpostitse.


Kesäkuussa 2019 Pääskyvuorelle valmistuneessa ryhmäperhepäiväkoti Satumetsässä on kodinomaista ja kiireetöntä arkea lasten ehdoilla. Täällä työskentelee iloiset ja ammattitaitoiset lastenhoitajat Pauliina Ja Samu. 

Meillä on suuri syli ja lämmin sydän. Aina on tilaa sylissä ja haleja emme säästä. Toimintamme rakentuu lasten toiveiden ja kiinnostuksen ympärille. Painotamme ulkoiluun ja luontoon. Teemme paljon retkiä mm lähimetsiin ja puistoihin tutkien ja oppien ilon kautta. Satumetsässä on myös kiva ja iso leikkipiha. Tervetuloa iloiseen joukkoomme!


Hoitolapsen vanhemman terveiset:


"Lapsemme Sisu on ollut Satumetsässä 1,5-vuotiaasta alkaen, ensin perhepäivähoitaja Pauliinalla ja sitten upouudessa upeassa ryhmäperhepäiväkodissa Pauliinan ja Samun hoivissa. Satumetsässä on ollut kivaa ja paljon erilaista toimintaa.


Sisu on saanut kaikinpuolin toteuttaa itseään mm. siivoamalla, leipomalla, retkeilemällä, hoitamalla koiranpentuja, musisoiden, askarrellen sekä leikkien ja liikkuen. Sisu on päässyt tutustumaan kirjastoon, kylpylään, bussimatkailuun, koirakyytiin, kotieläimiin ja poliisiautoon. Turun torilta on haettu hedelmiä ja Hesburgerissa herkuteltu. Teemajuhliin on värkätty jos minkälaista asua ja joka vuosi on pidetty kesäjuhlat ja nautittu jouluglögit yhdessä perheiden kanssa. Vielä odotetaan jännityksellä yökyläpäivää ja Muumi-konserttia.


Satumetsässä ollaan aina iloisia ja kuunnellaan lapsen toiveita ja murheita. Myös vanhempien mieltä askarruttavista asioista on helppo puhua. Kaikki hoitoasiat on aina saatu hoidettua erinomaisesti ja joustoa on löytynyt tarvittaessa. Murheellisena, mutta kiitollisena siirrymme syksyllä eri polulle, kun Sisu taivaltaa kohti kunnallista päiväkotia ja totuttelee suurempaan ryhmään eskaria ja koulua varten.


Suosittelemme Satumetsää sydämemme pohjasta. Paremmasta hoitopaikasta emme olisi voineet uneksiakaan!" 

Tuuli 21.1.2020