Alpimaa Paula Turku, Pääskyvuori

Varastossa

10,00 $

Turku, Pääskyvuori 20610

Puhelinnumero: 040 7301403

Sähköposti: paula.alpimaa@gmail.com

Vapaat paikat: Paikat täynnä.

 

Olen pitkään pienten lasten kielenkehityksen tutkimustyössä mukana ollut, työstäni innostunut varhaiskasvatuksen opettaja. Minulle on tärkeää, että lapsella on mahdollisuus turvalliseen ja iloiseen lapsuuteen, ja oikeus tuntea olevansa ainutlaatuinen ja arvokas. Ja saada hassutella.

Omakotitalomme pihalta pääsee suoraan metsään ja nautimme paljon sen tarjoamista mahdollisuuksista seikkailuun, tutkimiseen, oppimiseen ja monenlaisten taitojen harjoitteluun. Luvassa iloisia leikkihetkiä, metsäretkiä, lauluja ja loruja, lämpöä, läheisyyttä, syliä ja seikkailuja.

Perheessä kaksi erittäin lapsirakasta koiraa.

 

Hoitolapsen vanhemman terveisiä:

"Esikoistyttäremme aloitti Paijalla kolme vuotta sitten, 10 kk ikäisenä, eikä meidän ole kertaakaan tarvinnut miettiä, että onko hoidossa asiat sujunut tai viihtyykö lapsi siellä. Tyttäremme jäi joka aamu iloisena hoitoon, korottaen jo eteisessä pienet kädet kohti Paijan syliä. Pienen ryhmän etuja ovat olleet, että pieni on saanut kasvaa turvallisessa, luotettavassa ja rakastavassa ympäristössä isommaksi. Kodinomainen perhepäivähoito on ollut meille lottovoitto. Tuplaonni sattui kohdallemme, kun saimme myös pikkusiskolle hoitopaikan Paijalaan. Pikkusisko aloitti hoidossa 9 kk ikäisenä. Molemmat tytöt rakastavat Paijaa (ja koko Paijan perhettä sekä koiria) ja viihtyvät hoidossa erittäin hyvin.

Viikottaiset metsäretket, puistoilut, jumpat, askartelut ja loruhetket seuraavat kotiin reissuvihon kautta. Kaksi kertaa vuodessa saamme kotiin valokuvakansion, johon on taltioitu hetkiä ja retkiä hoitotaipaleelta.

Yhteydenpito ja omien ajatusten jakaminen on ollut helppoa. Vanhempina arvostamme, että lapsille on aikaa ja syli myös hoidossa, hyvää ja monipuolista kotiruokaa, lasten ikätasoon soveltuvaa tekemistä sekä lapset oppivat toimimaan ryhmässä toisiaan kunnioittaen.

Haikein mielin joudumme muuton takia jättämään Paijalan. Suosittelen lämpimästi."  21.11.2021 Janica